Nationale Makelaar Awards 2022


Winnaar beste Jonge Makelaarskantoor van Nederland!

“Met een eigentijdse en onderscheidende manier van werken en het slim inzetten van data en technieken zijn zij allesbehalve het traditionele makelaarskantoor. Klanten ervaren de manier van werken als een onvergetelijke campagne. Kortom: hard werken dat aanslaat.”

- Vakjury Nationale Makelaar Awards 2022

Makelaars van de toekomst

Verkopen met de tools van nu

Hartje centrum in Enkhuizen, op het kruispunt van de winkelstraat en de terrassen, springt de ene na de andere woning in het oog van duizenden voorbijgangers per week. Onze moderne etalage vormt de eye-catcher van ons Rijksmonumentale pand (1574) op de bekende hoek tegenover Van Bleiswijk en Bakkerij Rood. En de deur staat áltijd open.

Jelle Ooteman Makelaars maakt op onderscheidende wijze het verschil tussen een gedegen verkoop en een onvergetelijke campagne. Met ons team staan we voor een alles-uit-de-kast-mentaliteit, innovatieve marketing en een slimme verkoopstrategie in combinatie met een betrokken en service-gerichte werkwijze. Ook ’s avonds en op zondag. Op zoek naar een makelaarskantoor dat op hedendaagse wijze alles eruit haalt wat erin zit? We maken graag kennis met je!

Meer over ons Maak een afspraak

Specialisten in uw regio

De kop van West-Friesland vormt het woon- én werkgebied van onze makelaars. Onze expertise en kennis van de lokale markt combineren wij met onderscheidende presentaties en doeltreffende campagnes, desgewenst tot de Randstad en verder. Binnen ons werkgebied beschikken wij over een breed netwerk en bestand van woningzoekenden. Klik op uw gemeente voor meer informatie!

Wij zijn aankoop en verkoop specialist in de volgende regio’s

ONZE TOPPROJECTEN Meer over aankopen

Medemblik Hoorn Drechterland Stede Broec Enkhuizen Medemblik Hoorn Drechterland Stede Broec Enkhuizen
We maken verwachtingen waar

Verkopers over de samenwerking

Zuideinde 53

In de afgelopen periode dat wij ons huis wilde verkopen kunnen wij tevreden terugkijken op de plezierige samenwerking, advies en ondersteuning met makelaarskantoor Jelle Ooteman. Het is een enthousiaste jongeman met gedegen vakkennis en plezierig in omgang. Wij wensen hem en zijn kantoor nog vele verkoopresultaten en alle succes toe en danken hem voor de steun die wij mochten ondervinden in de drukke periode in ons leven.

De heer Remie | 22-12-2022

Bekijk object

Middenweg 65

Jelle is een makelaar met verstand van zaken. Daarnaast is hij meegaand en een luisterend oor. Op deze manier haalt hij de belangrijkste aspecten naar voren die van waarde zijn voor de verkopende en de kopende partij. Zijn manier van aanprijzen van een woning d.m.v. alle beschikbare middelen zorgen ervoor dat het huis in zijn beste waarde naar voren komt. Onze samenwerking met Jelle is zeer prettig verlopen. Ik prijs Jelle dan ook aan als een makelaar die je niet moet laten lopen!

De heer Pruis | 21-03-2022

Bekijk object

Westerstraat 12

"Het contact met Jelle verliep vanaf moment 1 erg fijn. Hij is zeer deskundig en heel prettig in contact. Het duurde bij ons door omstandigheden wat langer om de koop rond te krijgen, maar ook dan staat hij open voor adviezen en is hij zeer benaderbaar."

Mevrouw Kroon | 31-01-2022

Bekijk object

Drie Zalmen 13

"Jelle is echt in staat om het verschil te maken. Hij geeft goede tips om de woning beter verkoopbaar te maken en geeft ook eerlijk en oprecht advies over een juiste prijs. Hij geeft ook goed advies bij een bod en is zeker niet uit op zo snel mogelijk verkopen. Hij zoekt echt mee naar de beste oplossing voor zijn klanten. Wij zijn erg blij met Jelle als onze verkoopmakelaar."

Gio en Gwen | 02-02-2023

Bekijk object

Geerling 17


|

Bekijk object

Dorpsweg 10

Jelle Ooteman heeft een zeer grondige aanpak en munt uit in het extra onder de aandacht brengen bij specifieke doelgroepen. De video presentaties met drone beelden en wandelingen door de woning zijn van hoog niveau. De brochure is mooi, de online presentatie was heel wervend.

Mevrouw Versteeg | 19-07-2022

Bekijk object

Vondelstraat 27 E

Met een bijzonder enthousiast team heeft Jelle Ooteman Makelaars de verkoop van onze woning tot een succes gemaakt. Zijn vernieuwende manier van verkoop met een geweldige presentatie is een verademing ten opzichte van de reguliere makelaar. Hij maakt de woonbeleving van de toekomstige eigenaar(s) visueel voelbaar. Zijn manier van communiceren is heel prettig en na elke actie volgde er een bericht. 24/7 bereikbaar en dat maakt deze makelaar bijzonder. Persoonlijk betrokken, korte communicatielijnen en kordaat handelen zijn de sleutelwoorden waarin dit makelaarskantoor zich onderscheidt. Kortom, zeer aan te bevelen!

Tilly en Martin | 19-03-2022

Bekijk object

Tuindershof 17

Tijdens het eerste gesprek kwam Jelle duidelijk over, en gaf ons goede informatie. De presentatie die hij van ons huis heeft gemaakt is super mooi en professioneel. Tijdens het verdere bezichtiging en verkoop proces hield hij ons goed op de hoogte van de stand van zaken. Wij hebben prettig met Jelle samengewerkt.

Chris en Marjon | 27-05-2022

Bekijk object

Westerstraat 230

Goed contact met de makelaar. Goed bereikbaar. Afspraken altijd op tijd, wekelijks bespreking plan van aanpak. Bij geen gehoor, meteen een app bericht of teruggebeld door de makelaar. Een makelaar die je huis niet te koop zet, maar die je huis verkoopt.

Familie de Wit | 20-11-2020

Bekijk object

Voert 6

"We hadden meteen een goed gevoel bij Jelle tijdens het eerste gesprek, hij was gemotiveerd om ons huis zo goed mogelijk te verkopen. De video was met professionele aandacht gemaakt, waardoor men een goede indruk van ons huis kreeg. Jelle was altijd snel bereikbaar en flexibel voor het maken van afspraken. Ons huis was binnen 1 week verkocht."

Wiebe & Carla | 27-03-2021

Bekijk object

Koepoortsweg 63

Met Jelle is het goed zaken doen! Een zeer efficiënte eigentijdse aanpak leverde ons een zorgeloze snelle verkoop van de woning op. Jelle gaat voortvarend en effectief te werk en geeft altijd (ook buiten kantoortijden!) snel reactie als er toch nog een vraagpunt is. Kortom: een makelaar aan wie je de verkoop van je woning met een gerust hart kunt toe vertrouwen!

De heer J. Karel | 05-07-2020

Bekijk object

Thorbeckelaan 6

Als kopers van een woning in Andijk waren we erg te spreken over de makelaar van de verkopers. De styling, vormgeving en sociale media campagne zoals Jelle Ooteman deze vorm heeft gegeven zagen wij erg zitten bij de verkoop van onze woning. Ook al kwam hij niet uit de regio Haarlem, Jelle was er altijd op elke afspraak en bleef snel bereikbaar. We hebben er geen spijt van gehad. Jelle is recht door zee en betrouwbaar. Ook de kopers van ons huis waardeerden hem en dat vind ik een niet te onderschatten factor. In zes tot zeven weken was het huis verkocht. En ook al is dat snel, het blijft spannend. Jelle voelde dat goed aan en bleef bij zijn verkoopstrategie. Woningen in de buurt met een vergelijkbaar prijsniveau staan (veel) langer te koop en hij wist altijd de specifieke kwaliteiten van onze woning op waarde te schatten. En de woning viel op. En halverwege heeft hij op ons verzoek de verkooptekst ook in het engels laten vertalen zonder daar een aanvullende factuur voor te willen sturen. Geen kleine lettertjes dus. Kortom, recht door zee en betrouwbaar met een prachtig kantoor in Enkhuizen.

De heer P. Mol | 13-09-2020

Bekijk object

Westerstraat 277

Soms heb je gewoon enorm geluk. In februari kwam opeens ‘ons droomhuis’ in de verkoop. Om er zeker van te zijn dat we een kans maakten om deze aankoop te realiseren hebben we contact opgenomen met Jelle. Aangezien hij een oud leerling van mij is had ik er alle vertrouwen in dat hij zijn uiterste best zou doen om ons zo goed mogelijk van dienst te zijn. En… dat was ook zo (zelfs meer dan dat). Van het begin af aan heeft hij ons snel, precies en enthousiast geholpen. De aankoop van ons nieuwe huis was dan ook in een mum van tijd geregeld. Ons ‘oude’ huis vergde behoorlijk wat inspanning. Ook daar hebben we gemerkt dat Jelle zich tot het uiterste heeft ingespannen om ons (ongeduldige verkopers) te helpen. Dit ging zelfs zover dat hij voor geïnteresseerde kopers al een nieuw idee heeft ontworpen voor aanpassingen die zij wilden doen. Alles met als doel ons huis zo snel mogelijk te verkopen. Ook dat is binnen afzienbare tijd gelukt. Wij wonen nu met heel veel plezier in ons nieuwe huis. Dat is zeker mede te danken aan de begeleiding van Jelle, waarvoor wij hem dan ook uitermate dankbaar zijn. Als u in dezelfde situatie terecht komt dan is mijn advies wel duidelijk.. doen!

Wilco en Ingrid | 05-09-2021

Bekijk object

Oosterweg 14

Ons contact met deze makelaar was vlot, tactvol, respectvol en volgens de toen geldende Corona regels. We voelden ons een team vormen met de makelaar. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de zeer mooie, persoonlijke, presentatie van onze boerderij. Vooral de video en het verhaal hebben indruk op ons gemaakt. De werkwijze van deze makelaar is modern en fris en dit zorgde ervoor dat onze boerderij in korte tijd veel bezichtigingen had en zeer snel en tegen een goede prijs verkocht is.

Familie Waijers | 04-07-2020

Bekijk object

Capellesloot 2

Onze eerste kennismaking met Jelle voelde meteen goed. Jelle was zeer gemotiveerd en enthousiast om niet alleen ons huis te verkopen maar ook om de aankoop van ons droomhuis te realiseren. We hebben Jelle ervaren als een vriendelijke, toegewijde, gemotiveerde en professionele makelaar. Zijn werkwijze is van deze tijd, jong en sprankelend. Dit sprak ons erg aan. Ook de bereikbaarheid (7 dagen per week) van Jelle hebben wij als een groot pluspunt ervaren. De aan- en verkoop is voor ons een zeer prettige samenwerking geweest. Als een team hebben we ons droomhuis gekocht en onze mooie oude woning snel verkocht!

Bart en Lenny | 10-11-2021

Bekijk object

Postweid 24

Duidelijke makelaar. Eerlijk. Goede kwaliteit. Goede afspraken. Gaat goed met de kopers om. Vriendelijk. De zaak heeft een goede uitstraling. Waar nodig met nieuwe aankoop helpt hij ook en denkt met de klanten mee.

Fam. Dekker | 14-10-2020

Bekijk object

INZICHT IN DE STATISTIEKEN

Onze cijfers

324

woningen in de verkoop

6

woningen in de verhuur

307

transacties

2

gemiddelde doorlooptijd in maanden

Verhuiskriebels?

Zoekprofiel aanmaken

We houden je graag op de hoogte van ons aanbod, op de markt én in de stille verkoop! Maak hieronder snel en eenvoudig jouw Jelle Ooteman Makelaars ZoekProfiel aan en ontvang aanbod dat de zoekwensen matcht automatisch in je mailbox.

Zoekprofiel aanmaken