Brigantijn 21 photo_one_22.jpg
Brigantijn 21 photo_two_22.jpg
Brigantijn 21 photo_three_22.jpg
Brigantijn 21 photo_four_22.jpg
Brigantijn 21 photo_five_22.jpg
Brigantijn 21 website
Brigantijn 21

Fenomenaal vrijstaand wonen in de Kadijken

Terugblik op de verkoop:

De eerste bewoners van het indrukwekkende vrijstaande woonhuis in de Kadijken, Enkhuizen wendden zich in 2023 tot ons kantoor voor de verkoop van het huis. Het verzorgde geheel is, na een optimale campagne inclusief styling, staging en detailfotografie, binnen één weekend verkocht. We kijken terug op een meer dan geslaagde verkoop!


Een impressie van de verkooptekst:

Op een perceel van 630 vierkante meter, buitengewoon fraai gelegen aan doorgaand vaarwater, mogen wij u namens Jelle Ooteman Makelaars op de Brigantijn 21 een fenomenaal vrijstaand woonhuis presenteren.


Met bouwjaar 2011, energielabel A+, vloerverwarming en zonnepanelen beantwoordt het geheel op bouwkundig vlak aan topniveau in termen van duurzaamheid en wooncomfort. Bovendien is het huis vanaf de bouw onderscheidend: er is destijds een ontheffing aangevraagd om het huis hoger te bouwen dan gebruikelijk. Ook de garage – met een afmeting van liefst 36 m² – is met een breedte van 4.88 m¹ aanmerkelijk ruimer van opzet, én voorzien van vloerverwarming. In combinatie met het woonoppervlak van 226 m² de heeft dit royale woonhuis u als toekomstig bewoner ontzettend veel te bieden.


De woonbeleving benadert het summum van vrijstaand wonen en de gemaakte keuzes op het vlak van licht, ruimte en de verbinding tussen binnen en buiten verzekeren u van niets dan comfort. De wijze waarop het woonhuis op het perceel is gesitueerd, langs het doorgaande vaarwater en met de zuidwestelijk georiënteerde zij- en achtertuin als uw eigen oase van groen, rust en ruimte: het klopt. Onze makelaars nodigen u van harte uit dit indrukwekkende woonhuis te komen ervaren tijdens een bezichtiging.


Het geheel biedt op de parterre ruimte aan een royale living plus woonkeuken, aangrenzende bijkeuken en een inpandig bereikbare garage. Het kookeiland, een tweetal erkers, een houtkachel, en suite deuren evenals openslaande deuren, hoge ramen en lage natuurstenen vensterbanken vormen een handvol pluspunten welke wij mogen afvinken. De smaakvol gekozen binnendeuren en de eikenhouten trap met vide onderschrijven het verzorgde karakter eens te meer.

Vrijstaande woning

type woning

226m²

Woonoppervlakte

6

Aantal kamers

630m²

Perceeloppervlakte
Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?