Dienst

Verhuren

Als verhuurmakelaar treden wij op als matchmaker en gaan we gericht op zoek naar geschikte kandidaten met een passend huurdersprofiel. De wensen van jou als verhuurder zijn hierbij leidend. Wij verzorgen zowel tijdelijke verhuur als verhuur voor de lange termijn en voor beide situaties beschikken wij over een netwerk van woningzoekenden, waardoor wij altijd kunnen schakelen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Met onze all-in dienstverlening bij verhuur nemen we jou als verhuurder alles uit handen wat er bij de verhuur komt kijken. Van de woningopname, advies over de huurprijs en de presentatie tot het selecteren van kandidaten, de screening en het verzorgen van een juridisch correcte huurovereenkomst.

Jelle Ooteman Makelaars is als erkend kantoor aangesloten bij Huurcheck Nederland en de VBO. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of het nu gaat om één woning of het doorlopend beheren en verhuren van jouw portefeuille, wij gaan graag de dialoog aan over jouw wensen en behoeften.

Maak een afspraak

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?

VERHUISKRIEBELS?

Zoekprofiel aanmaken

We houden je graag op de hoogte van ons aanbod, op de markt én in de stille verkoop! Maak hieronder snel en eenvoudig jouw Jelle Ooteman Makelaars ZoekProfiel aan en ontvang aanbod dat de zoekwensen matcht automatisch in je mailbox.

inschrijven