doelgericht aankopen en jouw kansen op een nieuwe woning maximaliseren?

Kies voor onze krachtige aankoopservice.

Het vinden én doelgericht aankopen van een woning in een - liefst zo kort mogelijk tijdsbestek is iets wat u niet iedere dag doet. Wij wel! Als uw aankoopmakelaar vergroten wij uw kans op een snelle, doelgerichte en succesvolle aankoop. Bovendien wekt de aanwezigheid van een aankoopmakelaar vertrouwen bij de verkopende partij. We maken graag het verschil voor u!

Maak een afspraak

Uw nieuwe woning, onze prioriteit

Het aankooptraject:

1

Uitgebreide intake

Inventarisatie van de wensen, doelen stellen, tijdlijn vormgeven en de persoonlijke situatie in kaart brengen. Oriënterend gesprek met onze financieel adviseur ten behoeve van het vaststellen van de wensen en mogelijkheden. 

2

Start van de zoektocht

Allesomvattende zoektocht inclusief aanbod in de ‘stille verkoop’. Gerichte acties om de kansen op een woning te vergroten en nauw contact met een breed, regionaal netwerk.

3

Bezichtigen

Uitgebreide check van de te bezichtigen woning (o.a. Register, Kadaster, omgevingsanalyse, informatieve stukken). Waardebepaling, advies en woningopname. 

4

De biedingsprocedure

Voorbereiden, bespreken en opstellen van een bod. Advies ter optimalisatie van uw bieding. Nauw contact met hypotheekadviseur. Onderhandelen en opkomen voor uw belangen (prijs, aanvaarding, voorwaarden)

5

Contractfase

Het controleren en toelichten van de juridisch correcte koopakte, beheren diverse documenten en adviseren in het maken van keuzes. Het ontzorgen van het aankoopproces en bijkomende zaken als een taxatie, bouwkundige keuring, etc.

6

Overdracht van de woning

Begeleiding tot en met de overdracht van de woning. Oplevering, eindinspectie en sleuteloverdracht bij de notaris. Nazorg achteraf bij vragen, eventuele gebreken en onduidelijkheden. 

Onze pijlers

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Zeven dagen per week, ook ‘s avonds, bereikbaar voor overleg
  • Eerlijk, helder en onderbouwd advies in uw belang
  • Volledige ontzorging bij alle stappen in het aankooptraject
  • Geen limiet: we helpen u voor onbepaalde tijd én door heel Nederland
  • Plezier, passie en enthousiasme: we zetten graag extra stappen voor u!

Benieuwd hoe dit in de praktijk gaat? In een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag enkele van onze recente ervaringen en succesvol aangekochte woningen!

Bent u ook van plan uw woning te gaan verkopen? Informeer dan vrijblijvend naar onze totaalpakketten.

Maak een afspraak

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?

VERHUISKRIEBELS?

Zoekprofiel aanmaken

We houden je graag op de hoogte van ons aanbod, op de markt én in de stille verkoop! Maak hieronder snel en eenvoudig jouw Jelle Ooteman Makelaars ZoekProfiel aan en ontvang aanbod dat de zoekwensen matcht automatisch in je mailbox.

inschrijven