Verkopen zonder media aandacht?

Stille verkoop

Verkoopplannen, maar niet de behoefte om dertig kijkers over de vloer te hebben? Nog niet direct verhuizen, maar wel benieuwd naar potentiële kopers? Geen massale aandacht voor uw woning en toch een topresultaat? Ook wanneer stille verkoop uw voorkeur geniet, bent u bij ons kantoor aan het juiste adres. Met ons uitgebreide netwerk en zoekbestand matchen wij vraag en aanbod doorlopend ‘achter de schermen’. 

Uw woning bij ons in de stille verkoop betekent dat wij op zoek gaan naar een koper in ons eigen netwerk. Dit gebeurt discreet, zorgvuldig en op uw eigen tempo. Zo houdt u de regie volledig in eigen handen; bijvoorbeeld als het gaat om de opleverdatum. Wanneer uw verhuizing nog wat verder weg is maar u toch belang heeft bij zekerheid over de opbrengst van uw woning, kan stille verkoop een ideale uitkomst bieden. In een vrijblijvend gesprek vertellen onze makelaars graag meer over de mogelijkheden van stille verkoop.

Maak een afspraak

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?

Vrijblijvend advies over de waarde van uw woning?

Gratis waardebepaling

Een gratis waardebepaling biedt inzicht in uw mogelijkheden. Wij gaan graag de dialoog met u aan over uw wensen en behoeften. Maak geheel vrijblijvend een afspraak wanneer het u uitkomt.

Wat is mijn huis waard