Specialisten in uw regio

Regio

WONEN IN DE omgeving

Overige regio's

Verkoopplannen en woonachtig buiten Oostelijk West-Friesland? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het afstemmen van uw wensen. Met heel veel plezier halen wij alles uit de kast voor een maximaal resultaat uit uw verkoop in een andere regio. 

Recentelijk kijken wij terug op succesvol verkochte woningen in Amsterdam, Velsen-Zuid, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend, Almere en Friesland. 

Als aankoopmakelaar kent onze service geen beperkingen. Bespreek uw wensen en doelen met ons team voor een aanpak op maat. 
 

Bekijk aanbod Bekijk andere gemeente

INZICHT IN DE STATISTIEKEN

Overige regio's

48.583

inwoners (2022)

258.000

gemiddelde woningwaarde (2022)

20.988

aantal woningen (2022)

0

beschikbare woningen bij ons

Benieuwd naar onze onderscheidende aanpak van verkopen in de Randstad?

Lees wat onze verkopers zeggen

Als kopers van een woning in Andijk waren we erg te spreken over de makelaar van de verkopers. De styling, vormgeving en sociale media campagne zoals Jelle Ooteman deze vorm heeft gegeven zagen wij erg zitten bij de verkoop van onze woning. Ook al kwam hij niet uit de regio Haarlem, Jelle was er altijd op elke afspraak en bleef snel bereikbaar. We hebben er geen spijt van gehad. Jelle is recht door zee en betrouwbaar. Ook de kopers van ons huis waardeerden hem en dat vind ik een niet te onderschatten factor. In zes tot zeven weken was het huis verkocht. En ook al is dat snel, het blijft spannend. Jelle voelde dat goed aan en bleef bij zijn verkoopstrategie. Woningen in de buurt met een vergelijkbaar prijsniveau staan (veel) langer te koop en hij wist altijd de specifieke kwaliteiten van onze woning op waarde te schatten. En de woning viel op. En halverwege heeft hij op ons verzoek de verkooptekst ook in het engels laten vertalen zonder daar een aanvullende factuur voor te willen sturen. Geen kleine lettertjes dus. Kortom, recht door zee en betrouwbaar met een prachtig kantoor in Enkhuizen.

Meer over ons Maak een afspraak

Specialisten in uw regio

Ons werkgebied

Specialisten in uw regio

De kop van West-Friesland vormt het woon- én werkgebied van onze makelaars. Onze expertise en kennis van de lokale markt combineren wij met onderscheidende presentaties en doeltreffende campagnes, desgewenst tot de Randstad en verder. Binnen ons werkgebied beschikken wij over een breed netwerk en bestand van woningzoekenden. Klik op uw gemeente voor meer informatie!

Wij zijn aankoop en verkoop specialist in de volgende regio’s

ONZE TOPPROJECTEN Meer over aankopen

Medemblik Hoorn Drechterland Stede Broec Enkhuizen Medemblik Hoorn Drechterland Stede Broec Enkhuizen
Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?