Koekebakkerstraat 18 photo_one_21.jpg
Koekebakkerstraat 18 photo_two_21.jpg
Koekebakkerstraat 18 photo_three_21.jpg
Koekebakkerstraat 18 photo_four_21.jpg
Koekebakkerstraat 18 photo_five_21.jpg
Koekebakkerstraat 18 website
Koekebakkerstraat 18

Stijlvol wonen aan de stadsgrachten

Terugblik op de verkoop:

In het najaar van 2023 besloten de verkopers van de Koekebakkerstraat 18 dat zij graag terug wilden naar het oosten van het land. Hun woning in de Boerenhoek, in de binnenstad van Enkhuizen, hadden ze kort daarvoor aangekocht en tot in de puntjes afgewerkt. Een modieus interieur en een eigentijds kleurenpalet combineerde op smaakvolle wijze met de charme van de stadsgracht waaraan de woning was gelegen. Een plek met karakter en een modern ingericht woonhuis. De campagne had de focus op deze combinatie en het was hierom dat de woning drukbezocht werd op de eerste kijkdagen. De verkoop binnen één week was al snel een feit.


Een impressie van de verkooptekst:

Stijlvol afgewerkte en ruime 2-onder-1-kapwoning met eigen walkant op een schitterende hoekligging aan de stadsgrachten in de geliefde Boerenhoek!


Met gepaste trots mogen wij u dit najaar de kans bieden uzelf eigenaar te noemen van dit zeldzame stukje Enkhuizen: een uitstekend onderhouden woonhuis met berging en stadstuin. Zonder directe overburen aan de zuidkant en met de auto en eventueel een bootje voor de deur, langs de eigen walkant, vormt deze hoek een buitengewoon romantische woonkans aan de grachten.


Het woonhuis is met zijn ruime indeling, liefst 128 m2 woonoppervlak, onderscheidend te noemen: flinke slaapkamers (3 of 4 ook mogelijk), een separate bijkeuken, berging, een extra ruim toilet en een tweede verdieping met stahoogte plus extra kamer verzekeren u van volop wooncomfort en een woonoppervlak dat niet onderdoet voor de 2-onder-1-kapwoningen in de nieuwbouw. En dat op toplocatie in de binnenstad!

2-onder-1-kapwoning

type woning

128m²

Woonoppervlakte

4

Aantal kamers

155m²

Perceeloppervlakte
23-10-2023

Karin en Ruud

Jelle en zijn team hebben onze woning supersnel verkocht voor de juiste prijs. De prachtige presentatie van de woning heeft hier zeker aan mee geholpen.

Ook het contact tijdens de verkoop van de woning was uitstekend. Kortom. Zeker een aanrader!

Koekebakkerstraat 18 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?