Noorderuitweg 22 photo_one_20.jpg
Noorderuitweg 22 photo_two_20.jpg
Noorderuitweg 22 photo_three_20.jpg
Noorderuitweg 22 photo_four_20.jpg
Noorderuitweg 22 photo_five_20.jpg
Noorderuitweg 22 website
Noorderuitweg 22

Landelijke woondroom in Wijdenes!

Terugblik op de verkoop:

In de zomer van 2023 verscheen deze indrukwekkende boerderij op de markt. In een kort tijdsbestek hebben we ruim 40(!) gegadigden uitgebreid rondgeleid om van daaruit een hele fijne match tot stand te brengen tussen de uiteindelijke koper en verkoper. Een boerderij met een fantastische sfeer en een buitengewoon fijne woonbeleving. In samenwerking met de verkoper zijn alle ruimtes in en om het huis op een hele mooie wijze in beeld gebracht. De campagne kende een bovengemiddeld groot bereik in de eerste weken. Zonder meer een campagne met ons signatuur waar we met trots op terugblikken.


Een impressie van de verkooptekst:

Aan het dorpslint van Wijdenes vormt dit perceel aan de Noorderuitweg, met eigen opgang, volop groen en een weids uitzicht aan de voor- en achterzijde, een welhaast schilderachtig decor voor de evenzo betoverende stolpboerderij. Puzzelstukjes vallen op hun plaats: het klopt.


Het geheel, op 1.550 m2 grond, beantwoordt met de diepe tuin, de vrijstaande garage, 20 zonnepanelen, het zwembad en het groen aan tal van woonwensen, terwijl de boerderij binnen met een oppervlakte van ruim 300 m2 volop ruimte biedt om invulling te geven aan het ideaalbeeld van landelijk wonen.


De boerderij is door de jaren heen met veel zorg bewoond. De lichte gevel contrasteert op smaakvolle wijze met het houtwerk, de vier dakkapellen en de hoge raamkozijnen met de kenmerkende kruisramen. De vrijstaande garage (75 m2) is smaakvol in dezelfde stijl als de boerderij opgetrokken. Binnen combineert de stolp een uitstekende staat van onderhoud met de aanwezigheid van sfeervolle, warme details. Het verzorgde geheel kent een aangename, slim gekozen indeling en dito ligging op het mooie, rechthoekige perceel van 1.550 m2. Het uitzicht vanuit de living en woonkeuken verzekeren u jaarrond van een fraai uitzicht op het eigen perceel en een landelijke woonbeleving pur sang.


Vrijstaande woning

type woning

302m²

Woonoppervlakte

6

Aantal kamers

1.550m²

Perceeloppervlakte
Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?