Westerstraat 230 photo_one_7.jpg
Westerstraat 230 photo_two_7.jpg
Westerstraat 230 photo_three_7.jpg
Westerstraat 230 photo_four_7.jpg
Westerstraat 230 photo_five_7.jpg
Westerstraat 230 website
Westerstraat 230

Terugblik op de verkoop:

Met een optimale woningpresentatie, onder meer met de inzet van een helikopter en een Morgan oldtimer, is alles uit de kast gehaald voor een bijzondere presentatie met een groots, regionaal bereik. De campagne is breed ingezet op Funda, Google, nieuwssites en sociale media. Hierbij is gekozen voor het specifiek segmenteren van potentiële kopers en doelgroeptargeting in selectieve plaatsen. Het resultaat mocht er zijn: Verkocht binnen vier weken!


Een impressie van de verkooptekst

One of a kind! Dit vrijstaande Rijksmonument in het centrum van Enkhuizen, met naastgelegen garage in het voormalig koetshuis, ademt historie en de authentieke details staan garant voor een woonbeleving op een niveau dat nieuwbouw nimmer evenaart.

Met bouwjaar 1644, in de hoogtij-jaren van de VOC, kent het woonhuis een rijke geschiedenis. Als voormalige ambtswoning is zij onder meer bewoond geweest door een regentenfamilie en meerdere burgemeesters. Circa 25 jaar geleden is het geheel grondig gerestaureerd, met veel gevoel voor detail, waarmee het geheel ook bouwkundig gezien in een indrukwekkende staat verkeert. Het perceel meet 555 m2 eigen grond en voorziet in een zonnige, verzorgde achtertuin met veranda en achterom.

Vrijstaande woning

type woning

310m²

Woonoppervlakte

8

Aantal kamers

555m²

Perceeloppervlakte
20-11-2020

Familie de Wit

Goed contact met de makelaar. Goed bereikbaar. Afspraken altijd op tijd, wekelijks bespreking plan van aanpak. Bij geen gehoor, meteen een app bericht of teruggebeld door de makelaar. Een makelaar die je huis niet te koop zet, maar die je huis verkoopt.

Westerstraat 230 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?