Vondelstraat 27 E photo_one_13.jpg
Vondelstraat 27 E photo_two_13.jpg
Vondelstraat 27 E photo_three_13.jpg
Vondelstraat 27 E photo_four_13.jpg
Vondelstraat 27 E photo_five_13.jpg
Vondelstraat 27 E website
Vondelstraat 27 E

Modern versus karakteristiek in de voormalig Vondelschool!

Terugblik op de verkoop:

Op verzoek nemen wij zo nu en dan met veel plezier prachtige uitdagingen aan buiten ons eigenlijke werkgebied. Zo ook hier, in Alkmaar, waar de Vondelstraat 27E enige tijd bij een andere makelaar te koop stond en de verkopers zich tot ons kantoor wendden voor een oriënterend gesprek over onze ideeën en input om de verkoop nieuw leven in te blazen. Met een exclusieve campagne, styling van de woonruimtes, veel oog voor de karakteristieke details en een optimaal presentatiepakket hebben we de beleving rondom de unieke hoekwoning, met de allure van een villa, naar een hoger niveau getild. Verkopers, bedankt voor het vertrouwen. Wij genieten na van deze mooie verkoop!


Een impressie van de verkooptekst:


One of a kind: modern versus karakteristiek in de voormalig Vondelschool!


Op 265 m2 eigen grond, dicht tegen het centrum van Alkmaar, mogen wij met deze unieke en royale jaren ’30 woning (166 m2) het beste van beide werelden aanbieden: charme en een rijke historie in combinatie met een subliem afwerkingsniveau en een moderne woonbeleving op een niveau dat hedendaagse nieuwbouw nimmer evenaart.


Het monumentale pand, van origine in Amsterdamse School-stijl gebouwd, vormt een ware eye-catcher in de ruim opgezette omgeving aan het Oosterhoutpark en de Vondelstraat. Het geheel kent een buitengewoon charismatische uitstraling en zowel interieur als exterieur vormen een elegante mix tussen modern en karakteristiek, waarmee het pand ook na meerdere verbouwingen en een uitbouw naadloos aansluit op de groene wijk, tussen nieuwbouw en historische centrum van Alkmaar in.


De Vondelschool, thans een gemeentelijk monument, gebouwd in 1931 naar ontwerp van architect Jac. Schuyt, opende in 1932 haar deuren, om jarenlang dienst te doen als lagere school. Vanaf 1980 deed het gebouw vervolgens jarenlang dienst als muziekschool, voordat er in 2002 een negental schitterende woningen in het gebouw werden gerealiseerd.

Hoekwoning

type woning

166m²

Woonoppervlakte

4

Aantal kamers

265m²

Perceeloppervlakte
19-03-2022

Tilly en Martin

Met een bijzonder enthousiast team heeft Jelle Ooteman Makelaars de verkoop van onze woning tot een succes gemaakt. Zijn vernieuwende manier van verkoop met een geweldige presentatie is een verademing ten opzichte van de reguliere makelaar. Hij maakt de woonbeleving van de toekomstige eigenaar(s) visueel voelbaar. Zijn manier van communiceren is heel prettig en na elke actie volgde er een bericht. 24/7 bereikbaar en dat maakt deze makelaar bijzonder. Persoonlijk betrokken, korte communicatielijnen en kordaat handelen zijn de sleutelwoorden waarin dit makelaarskantoor zich onderscheidt. Kortom, zeer aan te bevelen!

Vondelstraat 27 E website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?