Drie Zalmen 13 photo_one_16.jpg
Drie Zalmen 13 photo_two_16.jpg
Drie Zalmen 13 photo_three_16.jpg
Drie Zalmen 13 photo_four_16.jpg
Drie Zalmen 13 photo_five_16.jpg
Drie Zalmen 13 website
Drie Zalmen 13

Exclusieve stadsboerderij in de geliefde Boerenhoek

Terugblik op de verkoop:

In het najaar van 2022 hadden wij de eer deze exclusieve stadsboerderij op de markt te mogen brengen. Met een optimaal presentatiepakket, gevormd door en met de unieke pluspunten van het buitengewone geheel, is gewerkt aan een campagne met een regionaal bereik. Het leverde een reeks bezichtigingen op van een divers scala aan aspirant-kopers. Werken aan huis, dubbele bewoning, gelijkvloers wonen, een atelier of een bed and breakfast: alle woon- en gebruiksmogelijkheden werden gewaardeerd en overwogen, om uiteindelijk een hele fijne koopovereenkomst te sluiten met de gelukkige kopers. Wat een plek om te wonen!


Een impressie van de verkooptekst:

Vol van charisma, van binnen en van buiten, en door de jaren heen subliem gemoderniseerd, duurzaam verbouwd en verrijkt met esthetische, luxe elementen: deze exclusieve stadsboerderij combineert het beste van beide werelden op een schilderachtige locatie in de historische binnenstad van Enkhuizen. Idyllisch gelegen aan de grachten biedt dit buitengewoon fraaie geheel onder meer ruimte aan een tweetal parkeerplaatsen op eigen walkant (met dubbele laadpaal), 14 zonnepanelen, een driedubbele garage, zes slaapkamers en 245 vierkante meter woonoppervlak.


De charme en de uitstraling van de boerderij zijn vakkundig behouden gebleven, terwijl de stijlkeuzes en het hoogwaardige afwerkingsniveau u verzekeren van een hedendaags droominterieur. De royale boerderij biedt ruimte aan grote gezinnen en tal van gebruiksmogelijkheden zoals gelijkvloers wonen, dubbele bewoning (mantelzorg) of een kantoor of praktijk aan huis. Het multifunctionele karakter manifesteert zich alhier moeiteloos, terwijl dankzij de slim gekozen indeling de huiselijke sfeer en de warmte, zoals het zich een echte boerderij betaamt, tegelijkertijd behouden blijft.

Vrijstaande woning

type woning

245m²

Woonoppervlakte

9

Aantal kamers

380m²

Perceeloppervlakte
02-02-2023

Gio en Gwen

"Jelle is echt in staat om het verschil te maken. Hij geeft goede tips om de woning beter verkoopbaar te maken en geeft ook eerlijk en oprecht advies over een juiste prijs. Hij geeft ook goed advies bij een bod en is zeker niet uit op zo snel mogelijk verkopen. Hij zoekt echt mee naar de beste oplossing voor zijn klanten. Wij zijn erg blij met Jelle als onze verkoopmakelaar."

Drie Zalmen 13 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?