Dorpsweg 10 photo_one_14.jpg
Dorpsweg 10 photo_two_14.jpg
Dorpsweg 10 photo_three_14.jpg
Dorpsweg 10 photo_four_14.jpg
Dorpsweg 10 photo_five_14.jpg
Dorpsweg 10 website
Dorpsweg 10

Landelijk geleden woonhuis in jaren '30-stijl!

Terugblik op de verkoop:

In de lente van 2022 kregen wij het vertrouwen om de verkoop van deze vrijstaande woning in Schellinkhout te begeleiden. Met een campagne op maat, afgestemd op de unieke pluspunten van dit royale jaren ‘30-woonhuis, werd deze zomer een optimaal resultaat behaald aan de Dorpsweg 10.


Een impressie van de verkooptekst:

Aan het dorpslint in Schellinkhout, landelijk gelegen onder de rook van Hoorn en op 30 autominuten van Amsterdam en Alkmaar, mogen we u dit multifunctionele en buitengewoon royale vrijstaande woonhuis op 935 vierkante meter perceel aanbieden.


Het indrukwekkende jaren ’30 woonhuis kent 281 m2 woonoppervlak, ruim 1100 m3 inhoud en biedt een ongeëvenaarde woonbeleving met volop mogelijkheden. In 2002 is de woning aan de achterzijde fors uitgebouwd waarmee het geheel ook kan worden gebruikt als voor- en achterhuis. Hiermee is het object bij uitstek geschikt voor dubbele bewoning, een gastenverblijf of een bijzonder sfeervol kantoor of atelier aan huis.


Met vijf slaapkamers, twee woonvertrekken, twee keukens, twee badkamers, een separate wasruimte, bijkeuken, meerdere overkappingen, een vrijstaande garage, een flinke oprit en een zonnige tuin rondom is er aan ruimte geen gebrek en in combinatie met de fraaie ligging – nabij uitvalswegen – en het landelijke karakter vormt de Dorpsweg 10 een droomplek om thuis te komen.

Vrijstaande woning

type woning

281m²

Woonoppervlakte

8

Aantal kamers

935m²

Perceeloppervlakte
19-07-2022

Mevrouw Versteeg

Jelle Ooteman heeft een zeer grondige aanpak en munt uit in het extra onder de aandacht brengen bij specifieke doelgroepen. De video presentaties met drone beelden en wandelingen door de woning zijn van hoog niveau. De brochure is mooi, de online presentatie was heel wervend.

Dorpsweg 10 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?