Westerstraat 12 photo_one_17.jpg
Westerstraat 12 photo_two_17.jpg
Westerstraat 12 photo_three_17.jpg
Westerstraat 12 photo_four_17.jpg
Westerstraat 12 photo_five_17.jpg
Westerstraat 12 website
Westerstraat 12

Landelijk en stijlvol boerderij-type woonhuis

Terugblik op de verkoop:

22 bezichtigingen in één week en een verkoop met een gouden randje. Wat een gevoel van rust, ruimte en vrijheid komt over je heen wanneer je de auto uitstapt aan de Westerstraat 12. De parkachtige tuin en de evenzo paradijselijke aanblik van de woning aan de achterzijde maken het tot een verademing om hier, jaarrond, te wonen. Dat werd voelbaar in de campagne die we hebben mogen opzetten. Er is gekozen voor het targetten van een specifieke, gedefinieerde doelgroep via sociale media en het bereik van de woning was aanzienlijk. Het leidde tot een verkoop bij inschrijving en een topresultaat welke uiteindelijk, met wat geduld, helemaal tot stand heeft mogen komen. Verkopers, bedankt voor jullie vertrouwen!


Een impressie van de verkooptekst:

Landelijk wonen aan het dorpslint in Sijbekarspel – op 30 autominuten van de Randstad – betekent rust, ruimte, een vrij uitzicht én een uitstekende bereikbaarheid. Dit boerderij-type woonhuis combineert een hedendaags afwerkingsniveau met bijzonder sfeervolle details en een uitstekende staat van onderhoud. Een rustiek geheel, rijk aan privacy en groen, om op slag verliefd op te worden.


Een weids uitzicht aan de voorzijde vormt een welhaast schilderachtig decor waarbinnen dit buitengewoon sfeervolle exterieur – met de symmetrische raampartijen, het sierlijke lijstwerk en statige, de iets verdiepte entree – moeiteloos aansluit op het karaktervolle dorpslint. Aan de achterzijde omgeven door een parkachtige tuin op een perceel van 1.005 m2 heeft dit vrijstaande woonhuis met voormalig koetshuis de liefhebber van het buitenleven ontzettend veel te bieden.


Gelijkvloers wonen, werken aan huis, een eigen atelier of praktijk: het markante geheel herbergt tal van gebruiksmogelijkheden en biedt met een oppervlakte van 170 m2 volop ruimte om invulling te geven aan het ideaalbeeld van landelijk wonen. Het voormalig koetshuis is op doordachte wijze verbonden met de tuin rondom: de kamerhoge raampartij in de oude entree, de aangebouwde glazen serre en het uitzicht vanachter het keukenblok verzekeren u jaarrond van een fraai uitzicht op het eigen perceel en een landelijke woonbeleving pur sang.

Vrijstaande woning

type woning

171m²

Woonoppervlakte

7

Aantal kamers

1.005m²

Perceeloppervlakte
31-01-2022

Mevrouw Kroon

"Het contact met Jelle verliep vanaf moment 1 erg fijn. Hij is zeer deskundig en heel prettig in contact. Het duurde bij ons door omstandigheden wat langer om de koop rond te krijgen, maar ook dan staat hij open voor adviezen en is hij zeer benaderbaar."

Westerstraat 12 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?