Geerling 17 photo_one_15.jpg
Geerling 17 photo_two_15.jpg
Geerling 17 photo_three_15.jpg
Geerling 17 photo_four_15.jpg
Geerling 17 photo_five_15.jpg
Geerling 17 website
Geerling 17

Paardenaccommodatie in de kop van Noord-Holland

Terugblik op de verkoop:

Een vrijstaand woonhuis met paardenfaciliteiten op 20.720 m2 grond. Een droomkans, voor menig paardenliefhebber én - in ander opzicht - voor ons als makelaardij. Wat een campagne is dit geweest! Een optimale presentatie met een regionaal bereik, gesterkt door een social media campagne op maat gericht op het hippische segment. Ruim driehonderd likes en reacties: het was al snel duidelijk dat een eigen pensionstal, fokkerij of manege hoog op het wensenlijstje staat bij menig liefhebber. Uiteindelijk is de eerste verkoop niet rondgekomen en is het geheel nadien in de stille verkoop voor de tweede maal verkocht aan nieuwe, trotse eigenaren. Een verkoop waar wij met veel plezier op terugblikken.


Een impressie van de verkooptekst:


In de kop van Noord-Holland, te Bovenkarspel, op zo’n 40 autominuten van Amsterdam, mag ik u dit omvangrijke perceel van ruim 2 hectare met woonhuis en paardenfaciliteiten presenteren. Het geheel is gelegen in een prachtige omgeving in de regio West-Friesland, in de directe nabijheid van recreatiegebied het Streekbos, de Westfriese Omringdijk, het IJsselmeer en de steden Hoorn en Enkhuizen.


De accommodatie biedt volop ruimte en mogelijkheden voor ruiters en paardenliefhebbers. Het geheel omvat onder meer een binnenbak (15x30m), buitenrijbaan (20x60m), circa 34 paardenboxen, 17 paddocks, kantine met overdekt terras, stapmolen (Ø15m), longeercirkel (Ø13m), spuit- en poetsplaatsen, mestplaats, voersilo, berging met dekenrekken, zadelkasten, werkplaats, kapberg, weilanden en een ruime parkeerplaats. Het geheel wordt aangeboden inclusief alle materialen en voertuigen. Verderop in de verkooptekst staan meer specificaties opgenomen.


Naast de aanwezige faciliteiten zijn er mogelijkheden om het geheel verder uit te breiden. Er ligt een vergunning klaar voor het bouwen van een hal van 73 bij 22 meter, inclusief de bouw van nog eens tien paardenboxen en een rijbaan van 22 bij 60 meter.


De woning en de opstallen bieden biedt volop ruimte en mogelijkheden binnen de hippische sector, maar ook in andere sectoren kan het geheel bedrijfsmatig aanspreken. Zo bevat het perceel, dat een agrarische bestemming kent, liefst 10.000 vierkante meter bouwgrond(!). U kunt hier naar hartelust ondernemen, bouwen en uitbreiden. Bedrijfsvoering aan huis is desalniettemin echter geen verplichting, volledig wonen en recreëren is ook toegestaan.

Vrijstaande woning

type woning

125m²

Woonoppervlakte

5

Aantal kamers

2,1ha

Perceeloppervlakte
Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?