WOONSTIJLEN

Vrijstaand

Vrijstaande woningen zijn vaak blikvangers. De bouwstijlen, vormen en materiaalkeuzes lopen door de jaren heen ver uiteen. Denk aan de kenmerkende jaren ‘30 woningen of aan moderne nieuwbouwwoningen. De ligging, het perceel en de tuin rondom geven de vrijstaande woning haar eigen identiteit. Onder de vrijstaande woningen bevinden zich meer dan eens droomhuizen. Plannen om uw vrijstaande woning op indrukwekkende wijze in de markt te zetten? Ons team helpt u graag met een bijzondere, onderscheidende presentatie.

Maak een afspraak

woningaanbod

Aanbod vrijstaand

VERHUISKRIEBELS?

Zoekprofiel aanmaken

We houden je graag op de hoogte van ons aanbod, op de markt én in de stille verkoop! Maak hieronder snel en eenvoudig jouw Jelle Ooteman Makelaars ZoekProfiel aan en ontvang aanbod dat de zoekwensen matcht automatisch in je mailbox.

inschrijven

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?