Zuider Havendijk 30 photo_one_23.jpg
Zuider Havendijk 30 photo_two_23.jpg
Zuider Havendijk 30 photo_three_23.jpg
Zuider Havendijk 30 photo_four_23.jpg
Zuider Havendijk 30 photo_five_23.jpg
Zuider Havendijk 30 website
Zuider Havendijk 30

Turn-key jaren '30 woonhuis aan de stadsgrachten

Een impressie van de verkooptekst:

Stijlvol afgewerkt en turn-key jaren ’30 woonhuis met diepe tuin op toplocatie aan de Zuider Havendijk!


Stadsdeel ‘t Suud wordt meer dan eens omschreven als een openluchtmuseum, een historisch stukje Enkhuizen, en omvat met de Zuider Havendijk zonder twijfel één van de meest geliefde straten van de binnenstad. Ontstaan in de tweede helft van de 14e eeuw, als binnenhaven voor kleinere schepen en met nadien de VOC-tijd, kent deze straat een rijke geschiedenis. Vandaag de dag kan de Zuider Havendijk jouw thuishaven worden.


Op nummer 30, aan een schilderachtig, welhaast idyllisch stukje van de geliefde stadsgracht, mogen wij dit stijlvol afgewerkte en uitgebouwde jaren ’30 woonhuis presenteren. Met een schitterend interieur, een diepe stadstuin plus een ruime berging heeft dit huis veel te bieden. Met recht een huis om op slag verliefd op te worden!


De charme van de voormalig arbeiderswoning, gebouwd als drie-onder-één-kap met de herkenbare witte voorgevel, wordt zowel binnen als buiten voelbaar, terwijl de diverse vernieuwingen u verzekeren van een moderne en hedendaagse woonbeleving. Zo contrasteert het hoge balkenplafond van de woonkamer op fraaie wijze met het glas in de uitgebouwde, tuingerichte woonkeuken aan de achterzijde. Er is hier slim gekozen voor lichtinval, terwijl ook de ruimte goed wordt benut. De diepte van de benedenverdieping verrast wanneer u binnenstapt, hetgeen ook geldt voor de fraaie en zonnige achtertuin.


Een betonvloer op de parterre, een turn-key afwerkingsniveau en diverse extra’s zoals openslaande deuren, een houtkachel, een mogelijkheid voor een dakterras plus een diepe tuin vormen slechts een handvol pluspunten van het wonen op deze buitengewone stek. Aan de voorzijde een schitterend uitzicht op de Zuider Havendijk, uw auto voor de deur, en aan de achterzijde een privacy-rijke, eveneens modern aangelegde en zonnige achtertuin met in het verlengde een ruime berging met verdieping en achterom.

Halfvrijstaande woning

type woning

68m²

Woonoppervlakte

4

Aantal kamers

94m²

Perceeloppervlakte
27-02-2024

Jerry en Jay

Jelle is een fijne makelaar om mee samen te werken, naast het zetten van een gekozen doel gaat hij gedreven en gefocust aan het werk om het juiste resultaat te behalen. Hij is transparant en enorm innovatief met zijn gekozen werkwijze. Naast de begeleiding is Jelle en zijn team ook enorm betrokken bij het gehele proces van A tot Z en stelt zich tevens 24/7 beschikbaar. Dit gevoel heeft hij ons direct gegeven naar aanleiding van het eerste introductiegesprek, waardoor het voor ons zeer zeker een eenvoudig besluit was om zowel de aan- als verkoop bij Jelle Ooteman Makelaars doen onder te brengen. Achteraf gezien de beste keuze want wij zijn erg content met het bereikte resultaat en kunnen hem echt aan iedereen aanbevelen als je van een gedreven én betrokken makelaar houdt, die ook nog eens de juiste tools van deze tijd toepast waardoor hij het vertrouwen snel weet te winnen en je samen met hem uiteindelijk je gekozen doel zult behalen.

Zuider Havendijk 30 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?