Nieuwstraat 3 photo_one_24.jpg
Nieuwstraat 3 photo_two_24.jpg
Nieuwstraat 3 photo_three_24.jpg
Nieuwstraat 3 photo_four_24.jpg
Nieuwstraat 3 photo_five_24.jpg
Nieuwstraat 3 website
Nieuwstraat 3

Turn-key, volledig gerenoveerd in hartje centrum

Een impressie van de verkooptekst:

’t Suud staat te boek als een geliefde wijk en staat bol van de Rijksmonumentale panden. Elk met een eigen stukje historie, een eigen verhaal. Wie herinnert zich niet de oude werkplaats van fietsenmaker Dekker aan de Nieuwstraat? Op toplocatie, met de winkelstraat, havens en het Enkhuizerzand om de hoek. In 2020 is dit pand volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een indrukwekkend woonhuis.


Elke vierkante centimeter is tot in de puntjes afgewerkt en het karaktervolle exterieur contrasteert op buitengewoon smaakvolle wijze met het hedendaagse droominterieur. Uniek, een tweede pand als deze is er niet. De luxe inrichting in combinatie met het riante woonoppervlak en de uitstekende bouwkundige staat verzekeren u van een waar droomhuis, hier aan de Nieuwstraat.


Na de volledige renovatie in 2020 is het geheel op duurzaam en bouwkundig vlak aan de standaard van deze tijd. De woning beschikt over een volledig isolatiepakket en de begane grond is voorzien van vloerverwarming. Het open karakter van de living – met de contrasterende pui, het kookeiland en het houtwerk als eyecatchers – zorgt voor een hoge mate van wooncomfort. Er is slim rekening gehouden met de lichtinval, dankzij de hoge raampartijen voor en achter, en de onder architectuur aangelegde achtertuin kent volop zon en vormt op mooie zomerdagen een verlengstuk van de woonkamer.

Tussenwoning

type woning

115m²

Woonoppervlakte

4

Aantal kamers

108m²

Perceeloppervlakte
Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?