Middenweg 65 photo_one_18.jpg
Middenweg 65 photo_two_18.jpg
Middenweg 65 photo_three_18.jpg
Middenweg 65 photo_four_18.jpg
Middenweg 65 photo_five_18.jpg
Middenweg 65 website
Middenweg 65

Robuust, esthethisch en een zeer fraaie ligging

Terugblik op de verkoop:

Een kast van een huis, uitstekend onderhouden en gelegen op een buitengewoon fraai perceel aan doorgaand vaarwater. Van de allereerste bewoner: met recht een huis om trots op te zijn. Evenzo trots zijn wij als we terugblikken op de samenwerking met de familie.


Een impressie van de verkooptekst:

Op een fantastische plek in de geliefde wijk Zuidervoert, aan doorgaand vaarwater, mogen wij u deze robuuste en esthetisch vormgegeven villa met inpandige garage op de markt aanbieden. Een kast van een huis met op de bovenste verdieping, als kers op de taart, een panoramisch dakterras. De zonsopgang, de zonsondergang en de vier seizoenen vormen hier jaarrond het decor van deze schitterende semi-vrijstaande woning.


Het perceel meet 280 m2 en de zonnige tuin is bijzonder fraai gelegen aan doorgaand vaarwater. De achtertuin is rijk aan privacy en schitterend aangelegd met de verdiepte vlonder. De tuin geniet volop zonuren, alsook een fraai zicht op het vaarwater en de groenrijke overzijde. De vlonder is nog dit jaar, in 2022, vernieuwd. Aan de voorzijde geniet het huis een vrij uitzicht dankzij de ligging haaks op de zijstraat en zonder directe overburen.


Binnen kent woning op alle woonlagen een praktische indeling met volop inhoud (555 m3) en aangename ruimtes. Recht opgetrokken wanden tot aan de bovenste verdieping, een royale overloop, een separaat toilet op de verdieping, de bijkeuken en de verlengde garage vormen een handvol pluspunten die de comfortabele woonbeleving, hier op de Middenweg 65, onderschrijven. Het geheel beschikt voorts over vloerverwarming, een sauna, zonnepanelen en een volledig isolatiepakket.Geschakelde woning

type woning

136m²

Woonoppervlakte

5

Aantal kamers

280m²

Perceeloppervlakte
21-03-2022

De heer Pruis

Jelle is een makelaar met verstand van zaken. Daarnaast is hij meegaand en een luisterend oor. Op deze manier haalt hij de belangrijkste aspecten naar voren die van waarde zijn voor de verkopende en de kopende partij. Zijn manier van aanprijzen van een woning d.m.v. alle beschikbare middelen zorgen ervoor dat het huis in zijn beste waarde naar voren komt. Onze samenwerking met Jelle is zeer prettig verlopen. Ik prijs Jelle dan ook aan als een makelaar die je niet moet laten lopen!

Middenweg 65 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?