Tuindershof 17 photo_two_12.jpg
Tuindershof 17 photo_three_12.jpg
Tuindershof 17 photo_four_12.jpg
Tuindershof 17 photo_five_12.jpg
Tuindershof 17 website
Tuindershof 17

Robuust, duurzaam en esthetisch vormgegeven woonhuis

Terugblik op de verkoop:

Medio april 2022 kreeg ons kantoor het vertrouwen dit subliem gebouwde, vrijstaande woonhuis in de nieuwbouwwijk Kadijken te mogen aanbieden. Met oog voor styling, gedekte tafels, openslaande deuren en de nadruk op de smaakvolle verbinding tussen binnen en buiten is dit markante geheel op beeld vastgelegd en hebben we gekozen voor een regionale campagne passend bij het segment. Het vertaalde zich in een verkoop binnen één week. Ons team kijkt met veel trots terug op deze mooie verkoop!


Een impressie van de verkooptekst:


In 2016 is op een bijzonder fraai gesitueerde vrije kavel van 578 vierkante meter deze spectaculaire villa met garage en botenhuis gebouwd. Het robuuste en esthethisch vormgegeven vrijstaande woonhuis meet ruim 1.000 m3 inhoud en is volledig future-proof.


De woning is energieneutraal, gasloos en voorzien van dubbel warmtepompsysteem, 24 zonnepanelen plus warmteterugwinsysteem. Zowel de eerste als de tweede verdieping zijn voorzien van vloerverwarming met tevens de mogelijkheid om te koelen op warme dagen. Met ruim 235 vierkante meter woonoppervlak exclusief royale garage van circa 40 vierkante meter is het geheel naast duurzaam en ultramodern, ook royaal van opzet. In combinatie met de fraaie stijlkeuzes en gebruikte materialen, het vrije uitzicht voor én achter plus de tuinligging op het westen aan doorgaand vaarwater biedt het herenhuis een ongeëvenaarde en bijzonder comfortabele woonbeleving.

Vrijstaande woning

type woning

235m²

Woonoppervlakte

7

Aantal kamers

578m²

Perceeloppervlakte
27-05-2022

Chris en Marjon

Tijdens het eerste gesprek kwam Jelle duidelijk over, en gaf ons goede informatie. De presentatie die hij van ons huis heeft gemaakt is super mooi en professioneel. Tijdens het verdere bezichtiging en verkoop proces hield hij ons goed op de hoogte van de stand van zaken. Wij hebben prettig met Jelle samengewerkt.

Tuindershof 17 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?