Westerstraat 277 photo_one_9.jpg
Westerstraat 277 photo_two_9.jpg
Westerstraat 277 photo_three_9.jpg
Westerstraat 277 photo_four_9.jpg
Westerstraat 277 photo_five_9.jpg
Westerstraat 277 website
Westerstraat 277

Jaren '30 stijl in het centrum

Terugblik op de verkoop:

Soms is een verkoop van een woning zoveel meer dan het samenbrengen van vraag en aanbod. Zoals deze keer, toen mij de eer ten deel viel Wilco en Ingrid te helpen met de verkoop van de woning waar zij liefst 36(!) jaar met veel plezier hebben gewoond. Deze verhuisplannen ontstonden uiteraard niet zomaar. Er was namelijk één woning in Enkhuizen waarvan ze altijd al tegen elkaar hebben gezegd: 'Als die toch eens te koop zou komen...'. En zo geschiedde, begin februari 2021. Het werd geen huizenjacht, maar een specifieke aankoopopdracht. Gericht actie ondernemen met als doel het aankopen van het droomhuis! En dat lukte. De verkoop van de indrukwekkende woning aan de Westerstraat 277 volgde kort daarna en wij kijken terug op een heel mooi aan- en verkooptraject. Wilco en Ingrid, bedankt!


Een impressie van de verkooptekst

Als u denkt, ik ga pas verhuizen als er écht iets moois vrijkomt in de binnenstad, dan mag ik u uitnodigen een bezichtiging in te plannen en dit indrukwekkende woonhuis te komen beleven. Aan de voet van de Koepoort is dit uitgebouwde en semi-vrijstaande hoekpand, dat enkel aan de achterzijde is geschakeld met de buren, gelegen op 265 vierkante meter eigen grond. De verzorgde achtertuin is pal op het zuiden gelegen en vormt het decor van uw nieuwe, fantastische uitzicht vanuit de lichte woonkamer én woonkeuken.

Het interieur is tot in de puntjes verzorgd door de huidige bewoners, die hier liefst 36 jaar met heel veel plezier hebben gewoond. De karaktervolle woning in jaren ’30 stijl, met erker, balkon en gemetselde boog aan de voorzijde, oogt op het eerste gezicht fijn en bescheiden, en doet vervolgens verbazen over de hoeveelheid ruimte en inhoud dat het huis te bieden heeft. Het geheel meet 142 m2 wonen plus 13 m2 bergruimte en kent, naast de royale en uitgebouwde benedenverdieping, vier goede slaapkamers, waarvan de grootste met een luxe badkamer en suite.

Vrijstaande woning

type woning

142m²

Woonoppervlakte

6

Aantal kamers

265m²

Perceeloppervlakte
05-09-2021

Wilco en Ingrid

Soms heb je gewoon enorm geluk. In februari kwam opeens ‘ons droomhuis’ in de verkoop. Om er zeker van te zijn dat we een kans maakten om deze aankoop te realiseren hebben we contact opgenomen met Jelle. Aangezien hij een oud leerling van mij is had ik er alle vertrouwen in dat hij zijn uiterste best zou doen om ons zo goed mogelijk van dienst te zijn. En… dat was ook zo (zelfs meer dan dat). Van het begin af aan heeft hij ons snel, precies en enthousiast geholpen. De aankoop van ons nieuwe huis was dan ook in een mum van tijd geregeld. Ons ‘oude’ huis vergde behoorlijk wat inspanning. Ook daar hebben we gemerkt dat Jelle zich tot het uiterste heeft ingespannen om ons (ongeduldige verkopers) te helpen. Dit ging zelfs zover dat hij voor geïnteresseerde kopers al een nieuw idee heeft ontworpen voor aanpassingen die zij wilden doen. Alles met als doel ons huis zo snel mogelijk te verkopen. Ook dat is binnen afzienbare tijd gelukt. Wij wonen nu met heel veel plezier in ons nieuwe huis. Dat is zeker mede te danken aan de begeleiding van Jelle, waarvoor wij hem dan ook uitermate dankbaar zijn. Als u in dezelfde situatie terecht komt dan is mijn advies wel duidelijk.. doen!

Westerstraat 277 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?