Voert 6 photo_one_6.jpg
Voert 6 photo_two_6.jpg
Voert 6 photo_three_6.jpg
Voert 6 photo_four_6.jpg
Voert 6 photo_five_6.jpg
Voert 6 website
Voert 6

Royaal, energiezuinig en een subliem afwerkingsniveau

Terugblik op de verkoop:

Zelden trekt een woning in het hogere segment minstens zoveel belangstelling als een gemiddelde starterswoning, maar hier, op het Voert 6, heeft ons team liefst éénentwintig bezichtigingen mogen verzorgen in de eerste paar dagen op de markt. De presentatie bereikte duizenden kijkers en de definitieve verkoop liet niet lang op zich wachten: binnen één week.


Een impressie van de verkooptekst:

Royaal vrijstaand, uitgebouwd woonhuis (171 m2) met schitterende achtertuin op het westen!

Ruimte, licht en een subliem afwerkingsniveau vormen slechts enkele ingrediënten welke bijdragen aan de optimale woonbeleving in deze verzorgde en energiezuinige villa. De enigszins bescheiden voorgevel verbleekt bij de luxe en modieuze uitstraling van hetgeen erachter schuilt. Zowel interieur als exterieur zijn tot in de puntjes verzorgd en dat wordt voelbaar zodra u binnenstapt. Het perceel beslaat 382 m2 en biedt ruimte aan een riante oprit voor meerdere auto’s, een semi-garage (gesplitst bij verbouwing), berging plus overkapping en achterom. Binnen beschikt de woning over een vijftal slaapkamers, T-kap met bergzolder, aparte wasruimte, ruime badkamer met dakkapel en een forse uitbouw op de benedenverdieping.

Vrijstaande woning

type woning

171m²

Woonoppervlakte

7

Aantal kamers

382m²

Perceeloppervlakte
27-03-2021

Wiebe & Carla

"We hadden meteen een goed gevoel bij Jelle tijdens het eerste gesprek, hij was gemotiveerd om ons huis zo goed mogelijk te verkopen. De video was met professionele aandacht gemaakt, waardoor men een goede indruk van ons huis kreeg. Jelle was altijd snel bereikbaar en flexibel voor het maken van afspraken. Ons huis was binnen 1 week verkocht."

Voert 6 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?