Thorbeckelaan 6 photo_one_5.jpg
Thorbeckelaan 6 photo_two_5.jpg
Thorbeckelaan 6 photo_three_5.jpg
Thorbeckelaan 6 photo_four_5.jpg
Thorbeckelaan 6 photo_five_5.jpg
Thorbeckelaan 6 website
Thorbeckelaan 6

Markant, ruimtelijk en tal van mogelijkheden

Terugblik op de verkoop:

Buiten ons eigenlijke werkgebied, in Velsen-Zuid, kijken wij met gepaste trots terug op de vlekkeloos verlopen verkoopcampagne van de robuuste, uitgebouwde woning aan de Thorbeckelaan 6. De groenrijke omgeving en de royale ruimtes van het fors uitgebouwde huis, met separaat gastenverblijf, bood ons volop indrukwekkende informatie én beelden om de woning op onderscheidende wijze te kunnen aanbieden. Ook buiten ons eigen werkgebied halen we graag alles uit de kast voor een onvergetelijke verkoop. Familie Mol, bedankt voor het vertrouwen en de mooie samenwerking!


Een impressie van de verkooptekst:

Fors uitgebouwd woonhuis met gastenverblijf, royale achtertuin en legio gebruiksmogelijkheden op 598 m2 eigen grond.

In een groenrijke, royaal opgezette woonwijk – in de nabije omgeving van Amsterdam, Haarlem en het Noordzeestrand – is dit markante, fors uitgebouwde woonhuis gelegen. Het geheel meet een woonoppervlakte van 197 m2 inclusief separaat gastenverblijf en biedt tal van gebruiksmogelijkheden, waaronder een woon/werkcombinatie aan huis (goede mogelijkheden voor thuiswerken!), gelijkvloers wonen als ook dubbele bewoning. Aan de Thorbeckelaan geniet u van ruimte, privacy en volop wooncomfort op een perceel van 598 m2 eigen grond. Dàt is thuiskomen!

2-onder-1-kapwoning

type woning

197m²

Woonoppervlakte

8

Aantal kamers

598m²

Perceeloppervlakte
13-09-2020

De heer P. Mol

Als kopers van een woning in Andijk waren we erg te spreken over de makelaar van de verkopers. De styling, vormgeving en sociale media campagne zoals Jelle Ooteman deze vorm heeft gegeven zagen wij erg zitten bij de verkoop van onze woning. Ook al kwam hij niet uit de regio Haarlem, Jelle was er altijd op elke afspraak en bleef snel bereikbaar. We hebben er geen spijt van gehad. Jelle is recht door zee en betrouwbaar. Ook de kopers van ons huis waardeerden hem en dat vind ik een niet te onderschatten factor. In zes tot zeven weken was het huis verkocht. En ook al is dat snel, het blijft spannend. Jelle voelde dat goed aan en bleef bij zijn verkoopstrategie. Woningen in de buurt met een vergelijkbaar prijsniveau staan (veel) langer te koop en hij wist altijd de specifieke kwaliteiten van onze woning op waarde te schatten. En de woning viel op. En halverwege heeft hij op ons verzoek de verkooptekst ook in het engels laten vertalen zonder daar een aanvullende factuur voor te willen sturen. Geen kleine lettertjes dus. Kortom, recht door zee en betrouwbaar met een prachtig kantoor in Enkhuizen.

Thorbeckelaan 6 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?