Postweid 24 photo_one_10.jpg
Postweid 24 photo_two_10.jpg
Postweid 24 photo_three_10.jpg
Postweid 24 photo_four_10.jpg
Postweid 24 photo_five_10.jpg
Postweid 24 website
Postweid 24

Schitterende, modern afgewerkte 2-onder-1-kapwoning

Terugblik op de verkoop:

Op een schitterend hoekperceel, te midden van een kindvriendelijke nieuwbouwwijk in Venhuizen, kregen wij de mooie opdracht om deze flinke, uitgebouwde twee-onder-één-kapper met garage en veranda op optimale wijze in de markt te zetten. Met de inzet van alle verkooptools, inclusief regionale advertentiecampagne en het specifiek targetten van doelgroepen, bereikte de campagne belangstellenden uit verschillende (lokale en Randstedelijke) windstreken. Het was een genoegen om te bezichtigen in deze fantastische woning, maar nog meer hebben wij genoten van het fijne contact met de verkopers. Vanaf het eerste moment hebben we een team gevormd en was het een fijne samenwerking. De verkoop liet niet lang op zich wachten en dat is niet verrassend met een schitterende woning als deze. Fam. Dekker, bedankt!


Een impressie van de verkooptekst

Aan de Postweid, in de jonge en populaire nieuwbouwwijk van Venhuizen, mogen wij u deze schitterende twee-onder-één-kapwoning in jaren ’30 stijl met erker, woon-/leefkeuken, dubbele openslaande deuren, veranda en berging met overheaddeur presenteren. De jonge woning, met bouwjaar 2003, wordt u aangeboden door de eerste bewoners. Het geheel (153 m2) is tot in de puntjes afgewerkt en kent een uitstekend afwerkingsniveau. Wat een plaatje!

De woning is in 2008 verbouwd waarbij een riante woon-/leefkeuken is ontstaan, de moderne badkamer is in 2019 vernieuwd en de achtertuin modern en onderhoudsvriendelijk aangelegd plus voorzien van fraaie veranda. Vanuit de gehele woning geniet u een vrij en groenrijk uitzicht de wijk in dankzij de aantrekkelijke hoekkavel (259 m2) waarop de woning is gelegen. Aan weerszijden is de woning omgeven door waterpartijen, groenstroken en bruggetjes. De wijk is ruim en kindvriendelijk opgezet en staat te boek als een zeer fijne, populaire wijk om te wonen. 

2-onder-1-kapwoning

type woning

153m²

Woonoppervlakte

5

Aantal kamers

259m²

Perceeloppervlakte
14-10-2020

Fam. Dekker

Duidelijke makelaar. Eerlijk. Goede kwaliteit. Goede afspraken. Gaat goed met de kopers om. Vriendelijk. De zaak heeft een goede uitstraling. Waar nodig met nieuwe aankoop helpt hij ook en denkt met de klanten mee.

Postweid 24 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?