Oosterweg 14 photo_one_4.jpg
Oosterweg 14 photo_two_4.jpg
Oosterweg 14 photo_three_4.jpg
Oosterweg 14 photo_four_4.jpg
Oosterweg 14 photo_five_4.jpg
Oosterweg 14 website
Oosterweg 14

Monumentale woonboerderij

Terugblik op de verkoop:

In de verkoopcampagne van deze karaktervolle stolp stelden wij de woonbeleving, de ruimte en de weidse omgeving centraal. Met een aansprekende videopresentatie plus bijbehorende regionale campagne trachtten wij dit gevoel over te brengen op een brede doelgroep in een dito segment. Het leidde tot tal van bezichtigingen in de eerste twee weken en de kers op de taart, een fantastische deal, volgde in week drie.


Een impressie van de verkooptekst:

‘Op een zondagmorgen de krant openslaan, terwijl de opkomende zon de vuurtoren langs de dijk in warm daglicht zet. Het buitengewone uitzicht is als een schilderij dat nooit verveelt.’

Op een perceel van 5.070 m2 eigen grond, plus 3.308 m2 in bruikleen, gelegen in de kop van Noord-Holland aan de West-Friese Omringdijk, mogen wij u presenteren deze indrukwekkende stolpboerderij ‘De Kools Hoeve’. Met bouwjaar 1700 liggen aan de Oosterweg meer dan drie eeuwen aan ondernemerschap, ambacht én woonplezier verscholen. Op een iets teruggetrokken ligging - rijk aan rust en privacy - vormt de weids omgeven woonboerderij, in samenhang met de groene landerijen, een idyllisch decor.

Vrijstaande woning

type woning

365m²

Woonoppervlakte

8

Aantal kamers

5.070m²

Perceeloppervlakte
04-07-2020

Familie Waijers

Ons contact met deze makelaar was vlot, tactvol, respectvol en volgens de toen geldende Corona regels. We voelden ons een team vormen met de makelaar. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de zeer mooie, persoonlijke, presentatie van onze boerderij. Vooral de video en het verhaal hebben indruk op ons gemaakt. De werkwijze van deze makelaar is modern en fris en dit zorgde ervoor dat onze boerderij in korte tijd veel bezichtigingen had en zeer snel en tegen een goede prijs verkocht is.

Oosterweg 14 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?