Koepoortsweg 63 photo_one_3.jpg
Koepoortsweg 63 photo_two_3.jpg
Koepoortsweg 63 photo_three_3.jpg
Koepoortsweg 63 photo_four_3.jpg
Koepoortsweg 63 photo_five_3.jpg
Koepoortsweg 63 website
Koepoortsweg 63

Prominente hoek in Hoorns centrum

Terugblik op de verkoop:

In de lente hebben wij de verkoop van dit charismatische hoekpand mogen verzorgen, gelegen op het in Hoorn bekende kruispunt tegenover bakkerij Otten. Decennialang met veel zorg bewoond (sinds begin jaren '80) vormde de voorgenomen verkoop een uniek momentum. We hebben gewerkt aan een campagne waarin de bijzondere kenmerken van dit karaktervolle woonhuis werden beschreven, de veertig(!) meter diepe, parkachtige, stadstuin werd getoond en de fraaie ligging werd benadrukt. De overweldigende belangstelling, ondanks de toenmalige coronatijd, was een feit. We hebben extra ruim de tijd genomen voor uitgebreide bezichtigingen, bouwkundige inspecties en tweede kijkmomenten. Het resultaat was een fantastische verkoop aan een jong, Hoorns stel dat een nieuw hoofdstuk mag gaan schrijven aan de Koepoortsweg.


Een impressie van de verkooptekst:

Wonen op toplocatie in de binnenstad van Hoorn op 345 m2 eigen grond is nu binnen handbereik met dit hoekpand met vrijstaande garage, oprit én parkachtige tuin op het westen. Het woonhuis (100 m2) telt twee slaapkamers (drie mogelijk), een ruime, tuingerichte living v.v. vloerverwarming en open haard, fraaie authentieke details en aangenaam hoge balkenplafonds. Als liefhebber van de Hoornse binnenstad zal ook het uitzicht aan de voorzijde u bekoren. Wat een locatie om te wonen!

Achter de woning is de ruim veertig(!) meter diepe achtertuin gesitueerd op het zonnige westen. Met name de garage én eigen oprit, achteraan de tuin gelegen, vormen een groot pluspunt. U kunt hier met gemak twee auto’s kwijt op eigen terrein.Het woonhuis, dat veel weg heeft van een vrijstaande woning maar in de registers wordt aangemerkt als twee-onder-één-kap, is gebouwd in 1900 en maakt thans ruim twaalf decennia deel uit van het stadsgezicht aan de Koepoortsweg. Na ruim zevenendertig jaar woonplezier is het charismatische woonhuis deze lente toe aan nieuwe bewoners.

2-onder-1-kapwoning

type woning

100m²

Woonoppervlakte

3

Aantal kamers

345m²

Perceeloppervlakte
05-07-2020

De heer J. Karel

Met Jelle is het goed zaken doen! Een zeer efficiënte eigentijdse aanpak leverde ons een zorgeloze snelle verkoop van de woning op. Jelle gaat voortvarend en effectief te werk en geeft altijd (ook buiten kantoortijden!) snel reactie als er toch nog een vraagpunt is. Kortom: een makelaar aan wie je de verkoop van je woning met een gerust hart kunt toe vertrouwen!

Koepoortsweg 63 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?