Capellesloot 2 photo_one_1.jpg
Capellesloot 2 photo_two_1.jpg
Capellesloot 2 photo_three_1.jpg
Capellesloot 2 photo_four_1.jpg
Capellesloot 2 photo_five_1.jpg
Capellesloot 2 website
Capellesloot 2

Moderne 2-onder-1-kapwoning in de Kadijken

Terugblik op de verkoop:

In juni slaagden wij met opdrachtgevers Bart en Lenny in de aankoop van een indrukwekkend Rijksmonumentaal pand in de binnenstad van Enkhuizen. Vervolgens was de verkoop van hun moderne, instapklare huis in de nieuwbouw aan de beurt! Met een optimale verkoopcampagne, met onder meer een drone en woningvideo met limousine, is de woning op onderscheidende wijze in de markt gezet. Daarbij is er gekozen voor een regionale campagne met bereik tot Alkmaar en de Randstad. Het gevolg was drukbezochte kijkdagen en een razendsnelle verkoop, boven verwachtingsniveau! Wij kijken met trots terug op de verkoop van de Capellesloot nummer 2 en feliciteren Bart en Lenny met de mooie stap.

Een impressie van de verkooptekst:

Op een mooi perceel, aan twee zijden omgeven door water, ligt deze schitterende gezinswoning met ruime oprit, vrij uitzicht aan de voorzijde en een heerlijke achtertuin met veranda. De uitgebouwde woning (124 m2), gelegen in de eerste fase van de Kadijken, biedt een volledig isolatiepakket en een hoog afwerkingsniveau.

De tuingerichte woon-/leefkeuken, met raampartijen aan twee zijdes én tweetal lichtkoepels in het plafond, is slim vergroot bij de uitbouw en de doorgelegde eikenhouten vloer in combinatie met de strak gestuukte wanden en zwarte accenten zorgen voor een zeer smaakvol geheel. Dat wauw-gevoel bij binnenkomst? Die vinken wij vast voor je af!

2-onder-1-kapwoning

type woning

124m²

Woonoppervlakte

5

Aantal kamers

315m²

Perceeloppervlakte
10-11-2021

Bart en Lenny

Onze eerste kennismaking met Jelle voelde meteen goed. Jelle was zeer gemotiveerd en enthousiast om niet alleen ons huis te verkopen maar ook om de aankoop van ons droomhuis te realiseren. We hebben Jelle ervaren als een vriendelijke, toegewijde, gemotiveerde en professionele makelaar. Zijn werkwijze is van deze tijd, jong en sprankelend. Dit sprak ons erg aan. Ook de bereikbaarheid (7 dagen per week) van Jelle hebben wij als een groot pluspunt ervaren. De aan- en verkoop is voor ons een zeer prettige samenwerking geweest. Als een team hebben we ons droomhuis gekocht en onze mooie oude woning snel verkocht!

Capellesloot 2 website

Wij staan voor u klaar

Contact met ons opnemen?

U ontvangt altijd snel een antwoord. Ook ‘s avonds of in het weekend!

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct contact?