Verkopers aan het woord

Pieter Janszoon Jongstraat 31, Lutjebroek
Jelle is een zeer gedreven en professionele makelaar. Door zijn eigendtijdse strategie en social media weet hij een breed publiek te bereiken. We hebben onze samenwerking als zeer prettig ervaren. We kunnen Jelle zeker aanbevelen als makelaar. Jelle ontzettend bedankt.

Waterlelie 45, Bovenkarspel
Snelle Jelle! Deze naam past geheel bij de snelle werkwijze en het contact wat wij met Jelle hadden! Voordat we het wisten waren de foto's gemaakt en stond het huis op social media, bijna net zo snel was het verkocht. Top gedaan Noah en Jelle, bedankt voor de goede en snelle service!

Madame Curiestraat 25, Bovenkarspel
Wij hebben Jelle gevraagd voor de verkoop van ons huis. Een gedreven makelaar die goed gebruik maakt van wat social media te bieden heeft. Hij handelt snel en is voor contact snel beschikbaar. Wij waren erg blij met Jelle en hebben een fijne verkoop gehad. Per en Sabina.


Kweekwal 8, Enkhuizen
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Jelle had een duidelijkheid verhaal en een goed plan om het huis te verkopen. Met zeer goede en professionele foto's was het huis binnen een week verkocht. Ik kan Jelle zeker aanbevelen als makelaar. Een makelaar die ze vak goed snapt en echt begaan is met de verkoop van je huis.

Compagniestraat 9, Grootebroek
Een makelaar die met je mee denkt. Altijd bereikbaar is en snelle reactie geeft. Ons huis is snel verkocht dankzij een goede aanpak. Jelle bedankt!

Bovendeks 18, Enkhuizen
Wij zijn erg blij met Jelle als makelaar. Altijd bereikbaar en snel reactie als er een vraag is. Hij handelt snel en goed. Foto's zijn ook professioneel genomen van onze woning en ook snel via Facebook zichtbaar..! Ik zou hem zeker adviseren als je je woning wilt verkopen. Bedankt Jelle.

Stullenbaan 18, Enkhuizen
Wij hebben een huis gekocht en verkocht bij Jelle en hebben het allebei als zeer prettig ervaren! Het contact was formeel waar nodig en informeel waar kon. Hij is eerlijk en denkt mee en zelfs op zijn verjaardag ging hij gewoon werken en kregen wij de sleutel van ons huis. Kortom erg blij geweest met Jelle!

Kweekwal 44, Enkhuizen
Jelle is een gedreven makelaar. Wij zijn blij dat wij Jelle als makelaar hadden ons huis was snel verkocht!

Beurtschip 31, Enkhuizen
In 1 woord: Geweldige makelaar. Denkt met je mee, neemt initiatief als nodig. Werkt met materialen die met de tijd mee gaan. Super ideeën om de verkoop/aankoop te bevorderen, en tot een succes te brengen.

Sint Martinusstraat 40, Bovenkarspel
Jelle is een makelaar die snel wil en kan schakelen. Marketing is Jelle ook niet vreemd en dat is vandaag de dag niet onbelangrijk voor een goede verkoop. Hij heeft verstand van de huidige markt en heeft voor ons het maximale uit de verkoop weten te halen. Wat ons betreft is Jelle een aanrader om als makelaar in te schakelen. Sara en Jouri

Graaf Willemstraat 156, Bovenkarspel
Stress spanning afwachten maar binnen 2 en halve week ons huis verkocht. Jelle heeft ons super goed geholpen en maakte niet uit wat voor vragen we hadden hij stond voor ons klaar. ook super goed geholpen met het kopen van ons nieuwe huis want zonder hem was dat ook niet gelukt . we zijn erg blij en tevreden over de samenwerking met Jelle!

Uitlaat 42, Grootebroek
Wij zijn heel blij, dat we Jelle hebben genomen als makelaar om ons huis te verkopen. Hij is enthousiast en altijd bereikbaar en neemt alle tijd om je door het doolhof van een huis verkopen te leiden. Ons huis was binnen acht dagen verkocht, mede door zijn onvermoeibare inzet. Top makelaar en absoluut aan te raden.

Kloet 65, Enkhuizen
Je huis in de verkoop, altijd spannend! Jelle staat daadwerkelijk altijd voor je klaar. Ook in het weekend en de avonduren is hij bereid al je vragen te beantwoorden. Een goede communicatie en een snelle verkoop! Een top makelaar!

Broekerhavenweg 157, Bovenkarspel
Wij hebben in 2018 ons huis succesvol via Jelle verkocht! Het contact verliep erg prettig en wij werden constant op de hoogte gehouden, als er ontwikkelingen waren. Het huis heeft veel aandacht gehad en Jelle heeft extra initiatieven genomen op het gebied van marketing, om dit te realiseren. Deze proactieve houding, vonden wij top! Kortom, wij adviseren Jelle zeker aan! 

Korenmolenlaan 34, Bovenkarspel
Jelle heeft ons prima geholpen, het huis was binnen drie weken verkocht voor de vraagprijs en veel kijkers gehad door goed reclamemateriaal. 

Exterpad 7, Enkhuizen
Na de eerlijke waardebepaling van mijn woning ben ik eigenlijk direct in zee gegaan met Jelle. Hij heeft de woning met 2 weken verkocht door zijn professionele aanpak en kennis van de huizenmarkt. Het hele proces van de verkoop heeft hij perfect begeleid en prangende vragen die ik had zeer goed beantwoord!! want ja, je verkoopt niet iedere maand je huis....Ik zou Jelle zeker aanbevelen als (verkoop)makelaar want hij is kundig en helemaal van deze tijd.

De Landbouw 23, Hoogkarspel
Jelle heeft alles in het werk gesteld om van de verkoop van mijn woning een succes te maken en niet zonder resultaat: binnen een week was mijn huis verkocht! Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en kan alleen maar lovend zijn over zijn doelgerichte aanpak, discipline en kunde. Jelle is als geen ander bewust van de kracht van online kanalen en dat maakt absoluut een groot verschil. Ik kan iedereen aanraden om Jelle in te schakelen bij de aan- of verkoop van een woning.

Admiraliteitsweg 26, Enkhuizen
Na een ons eerste vrijblijvende gesprek, waarin we uitvoerig en gedetailleerd vernamen van Jelle wat zijn aanpak was om ons huis te verkopen, zijn we zonder twijfel met Jelle in zee gegaan. Dat vertrouwen heeft Jelle waargemaakt. Binnen een week was de waardebepaling een feit, de foto’s gemaakt, ingemeten en alles in een keurige advertentie op verschillende on- en offline kanalen geplaatst. Resultaat? Binnen een week ons huis verkocht!  Heel fijn was het feit dat alle zorgen bij ons uit handen zijn genomen, Jelle met goede adviezen kwam, maar ook zeker open stond voor suggesties vanuit ons! Naast het feit dat we uiteraard blij waren dat ons huis was verkocht, waren en zijn we ook blij met onze keuze van Jelle! Een betrouwbare makelaar met een luisterend oor. Een aanrader.

Lange Tuinstraat 56, Enkhuizen
Ons huis werd door Jelle in 2 weken verkocht. Er is veel aandacht besteed aan de promotie voor de verkoop van ons huis. Via social media, mondeling en zelfs door middel van een actiefolder die mensen op de mat kregen. Jelle is een makelaar van deze tijd, met verstand van zaken. Ook neemt hij de tijd om uitgebreid uitleg te geven en vragen te beantwoorden, hiervoor is hij 7 dagen per week bereikbaar. Tevens heeft Jelle ons nieuwe huis ook aangekocht, en naar tevredenheid. Kortom, wij zijn erg tevreden en raden het een ieder aan die zijn huis wilt verkopen of kopen om bij Jelle aan te kloppen.

De Gouw 32, Wervershoof
Jelle zijn energie straalt zo, dat je de spirit in zijn werk ziet. De filmpjes en foto’s zijn van goede kwaliteit. Samen met Jelle je huis verkopen geeft een vertrouwd gevoel. Helemaal top !!

Noordergracht 62, Enkhuizen
Wij zijn zeer tevreden over zijn uitleg en de informatie die hij ons gaf bij de verkoop van ons huis. Vanaf het begin bij kennismaking tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.
Enthousiasme: 9
Snelheid van reageren: 9
Afspraken nakomen: 10
Creativiteit: 10
Marktkennis: 10


De Konkel 8, Bovenkarspel
Zeer gemotiveerde makelaar met een menselijke touch

Waterman 51, Hoorn
Supersnel mijn appartement in Hoorn verkocht. Zeer tevreden. Doelgerichte aanpak en een uitstekend resultaat!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring