We maken graag het verschil voor jouw succes

Portfolio

Ons team ontzorgt uw aan- of verkoop op onderscheidende wijze, met de marketingtools van nu, gericht op het maximaliseren van uw succes. En.. we maken het onvergetelijk!

Bent u op zoek naar een makelaar die de mouwen voor u opstroopt, die een gedegen plan heeft om het maximale uit uw aan- of verkoop te halen en die u tegelijkertijd de hele week door gemakkelijk kunt bereiken via WhatsApp?

Wij staan voor een alles-uit-de-kast-mentaliteit, begeleiding van A tot Z én een optimale, bijzondere, woningpresentatie mét doeltreffende marketingcampagne. We werken snel, efficient én zijn zeven dagen per week, ook in de avonduren, bereikbaar. Deze service-gerichte en moderne manier van werken hebben wij ons de afgelopen jaren eigen gemaakt en passen wij week in, week uit toe voor het allerbeste resultaat voor onze tevreden opdrachtgevers.

Een oriënterende kennismaking of waardebepaling van uw woning is altijd gratis en vrijblijvend. Vraag naar onze aanpak en recente verkoopresultaten, we vertellen u graag meer over 'het geheim' achter onze verkoopsuccessen!

VERHUISKRIEBELS?

Zoekprofiel aanmaken

We houden je graag op de hoogte van ons aanbod, op de markt én in de stille verkoop! Maak hieronder snel en eenvoudig jouw Jelle Ooteman Makelaars ZoekProfiel aan en ontvang aanbod dat de zoekwensen matcht automatisch in je mailbox.

inschrijven