TE HUUR:

Melkmarkt 7, Enkhuizen
Huurprijs €1695 p.m.

Te huur aangeboden: horecagelegenheid met terras op het zuiden op A-locatie in het centrum van Enkhuizen (winkelruimte ook mogelijk*)
 
Aan de welbekende Melkmarkt, hartje centrum in het goedbezochte en toeristische centrum van Enkhuizen, mogen wij dit prominent gelegen hoekpand met zonnig terras te huur aanbieden.
 
Het te huur aangebodene staat thans bekend als visspeciaalzaak ‘Familie Vis’ en wij mogen de mogelijkheid bieden de huidige zaak over te nemen inclusief handelsnaam en inventaris. Ook een nieuwe handelsnaam en eigen invulling is mogelijk.
 
Naast exploitatie als een visspeciaalzaak, leent de ruimte zich ook bij uitstek voor een andere ondernemingsvorm, bijvoorbeeld een broodjeszaak, snackbar, cafetaria, lunchroom, automatiek, sushi-bar, sapjesbar, koffiebar, ijssalon, eetgelegenheid of andere horeca-vorm met zowel zitplaatsen binnen en buiten als afhaalmogelijkheden. Er rusten geen beperkingen op de drank- en horecavergunning.
 
*De bestemming is centrum-1. Indien u als onderneming geen horeca ambieert, is het bestemmings-technisch op deze locatie ook toegestaan een winkel, detailhandel of dienstverlenend bedrijf te vestigen.
 
Afmeting binnen: 68 m2
Capaciteit binnen: 14
 
Afmeting terras: 27 m2
Capaciteit buiten: 28
 
De inventaris wordt ter overname aangeboden.
 
Openingstijden: de horecagelegenheid dient van maandag t/m zondag tussen 00:00 en 07:00 gesloten te zijn. Terras tot 24:00 uur.
 
Kansen:
Met de uitbreiding van het naastgelegen restaurant Dubbel & Dwars en de vrij recente overname van zowel Grand Café van Bleiswijk, Café de Enckhuyser, Ter Land Ter Zee en Restaurant Eighteen door nieuwe eigenaren, bevindt de zaak zich op een zeer bruisend stukje middenin het centrum met collega-ondernemers die – net als de reeds (langer) gevestigde horeca-ondernemers – invulling geven aan één van de drukst bezochte stukken terras van Enkhuizen.