Het mooiste aan het makelaarsvak? Het combineren van mijn passie voor vastgoed, marketing én mensen!

Als makelaar o.z. bij RE/MAX heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandig ondernemer én onder mijn eigen naam te gaan werken. Dit resulteert in een gedreven en pro-actieve houding, een 24/7 mentaliteit en zeer service-gerichte en persoonlijke manier van werken! Het stelt mij in staat om méér te doen en alles uit de kast te halen voor uw verkoop.

Mijn benadering is te omschrijven als eigentijds, vooruitstrevend en persoonlijk. Met een onderscheidende werkwijze, de inzet van hedendaagse marketingmiddelen en een duidelijke verkoopstrategie zorg ik voor een optimale presentatie van uw woning. Het doel: Meer aandacht, meer kijkers, meer kopers!

Samen spreken we de juiste strategie door en stippelen we de tijdlijn uit. De aanpak is duidelijk, transparant en betrekt u actief bij het verkoopproces als u dat wenst.

De dienstverlening kent verschillende pakketten, tarieven en extra’s, waardoor u zelf de keuze kunt maken welk pakket en welk kostenplaatje het best bij uw woning en persoonlijke situatie past.

Nu een afspraak maken